Csapat


Horuczi Péter

+36309450993

Gyermekkorom óta sportolok, a sport a mindennapjaim része. 10 éve tartok személyi edzéseket.
A Cutler Fitness by Allure termeiben minden adott ahhoz, hogy minél több embernek segíthessek elérni a kitűzött céljait.

 

 

 


Kovács Viktória

+36309657344 / kovacsviktoria1985@gmail.com

Pontosan tudom, hogy első alkalommal mindenki félve lép be az edzőterembe. Én is így voltam vele!
Aztán rájöttem, hogy igaziból mindenki maga miatt van ott!
Szeress jönni, szeresd csinálni és gyorsabban alakulsz, mint gondolnád!

 

 

 


Kszell Krisztián

+36301637271

13 éve az életem része a súlyzós edzés és 4 éve vagyok személyi edző. Két eredményes versenyszezon után úgy gondolom, hogy kellő tapasztalattal rendelkezem ahhoz, hogy másokat is támogathassak. Bármi is legyen a célod, én segíteni fogok abban, hogy el is érd azt!
Keress bizalommal!

 

 

 

 
Ócsai Balázs

+36302114543

Gyermekkorom óta versenyszerűen sportolok. Focival és atlétikával kezdtem, majd a küzdősport következett, 2010 óta pedig testépítéssel foglalkozom.
Fő profilom a naturál, vagyis a doppingmentes testépítés, amit én magam is versenyszinten űzök. 2016 óta tagja vagyok az INBA szövetségnek, amiről annyit kell tudni, hogy a világ elsőszámú doppingtesztes egyesülete.

 

 

 


Zemlényi Katalin

+36203707200

50 évesen, két felnőttkorú gyermek édesanyjaként számomra az élet elengedhetetlenül fontos és szerves része a mozgás, az egészség megőrzése és a személyre szabott, megfelelő mozgáskultúra kialakítása. Több, mint 35 éves sportmúlt áll mögöttem.  Gyermekkoromban magasabb szinten baletteztem, majd jött az úszás, az atlétika, a lovaglás és végül a fitnesz és a testépítés. Sok éves edzői múlttal, számos vendéggel, sportolni vágyóval szerettettem meg a testedzést, elősegítve őket céljaik elérésében, amely lehet fogyás, általános fittség elérése, megfelelő testarányok kialakítása, prevenció, valamint betegség utáni rehabilitáció.