Fitness terem - Kültéri edzőterasz - Külön női fitness terem

A Cutler Fitness by Allure Észak-Magyarország legnagyobb és legjobban felszerelt fitness és wellness komplexuma.

 

Konditermünkben korosztálytól és súlycsoporttól függetlenül szakszerű segítség mellett edzhetnek vendégeink. A nagy belmagasságnak köszönhetően a terem légtere nagy, ebben a tágas környezetben található gépeink segítenek, hogy akár egyedül akár párban mozogni vágyó vendégeink nyugodtan, kényelmesen töltsék el itt idejüket.

 

Több mint 2000 m2-en, több mint 250 db modern, professzionális konditermi gépekkel várunk, az igényeidnek megfelelően: kardiogépek, szabadsúlyos, lapsúlyos, gerinckímélő gépek, futópadok, kerékpárok, lépcsőző gépek, elipszis trénerek. Kardio gépeinknél külön kiemeljük, hogy egyedülálló nagy érintőképernyős, multimédiás kijelzővel rendelkeznek melyek segítségével élmény a kardiozás.

Eszközparkunkat úgy állítottuk össze, hogy minden gyártó gépsorozatának a legjobb elemeit, tagjait választottuk ki, így ezek segítségével minden izomcsoportra a leghatásosabb edzésmunkát tudjátok elvégezni nálunk.

 

Egyedülálló módon, külön 80 m2-es női fitness teremmel várjuk azokat a hölgy vendégeinket, akik szeretnének a férfiaktól külön edzeni. Minden izomcsoportot meg lehet itt edzeni, olyan mint egy kis edzőterem a nagy edzőtermen belül kifejezetten hölgyek részére.

 

Fitness termükhöz kapcsolódik egy 200 m2-es kültéri edzőterasz is, ahol a szabad levegőn van lehetőség edzeni kifejezetten kültérre tervezett különleges gépeinken.

 

A funkcionális edzés és a küzdősportok szerelmeseinek pedig külön erre a célre felszerelt 210 m2-es CrossFight terem áll rendelkezésre, melyben egyedülálló módon megtalálható egy MMA ketrec is.

A felsoroltak mellett még sok kisebb-nagyobb funkcionális edzéshez, illetve a nyújtáshoz szükséges eszközt megtaláltok itt. (pl.: van a nyújtások végzésére alkalmas nyújtókeretünk is, illetve TRX-kötelünk).

 

Képzett személyi edzőink szívesen állnak vendégeink rendelkezésére akár egy-egy kérdés erejéig, akár hosszabb foglalkozás keretén belül.

 

Modern, nagy teljesítményű légkezelő rendszer gondoskodik arról, hogy mindig friss levegő legyen az edzőteremben és a maximális teljesítmény tudjátok nyújtani edzéseitek során. 

 

A motiváló, jó zenéről pedig minden helységben csúcsminőségű Bose hangrendszer gondoskodik!

 

Emellett ingyenes parkolási lehetőség és ingyenes Wifi várja a hozzánk ellátogatókat.

 

Áraink