CrossFight terem

A funkcionális edzés és a küzdősportok szerelmeseinek külön erre a célre felszerelt 210 m2-es CrossFight terem áll rendelkezésre, melyben egyedülálló módon megtalálható egy MMA ketrec is. Lehetőség van csoportos MMA és Thai Box edzésekre is járni képzett küzdősport edzőinknél.

 

A felsoroltak mellett még sok kisebb-nagyobb funkcionális edzéshez, illetve a nyújtáshoz szükséges eszközt megtaláltok itt. (pl.: van a nyújtások végzésére alkalmas nyújtókeretünk is, illetve TRX-kötelünk).

 

A funkcionális edzések célja, ahogy a nevében is benne van, funkcionális erő kialakítása, aminek a mindennapi életben is használt vesszük. Ennek a mozgásformának az alapja, hogy az emberi test állandóan változó ingereknek legyen kitéve az edzés során.

 

Ez egy olyan edzésforma, ami az egész testet átmozgatja a lábujjtól kezdve, egészen a nyakig. Különös hangsúlyt fektet a lábakra és a hátra, hisz ezek testünk legerősebb pontjai, ahol igazán lehet maximalizálni a terhelést.

 

A funkcionális edzésfajták viharként vonultak be a fitness világába, nem csak populárisak lettek - ahogy az aerobic vagy a futás- hanem tisztán definiálják, mi is a fitness. Úgy néz ki még sokáig marad a fitness bajnoka.

 

Aki szereti a változatos, intenzív, nehéz órákat, ahol garantáltan megdolgoztatja minden izomcsoportját, azokat egy külön, 210 m2-es teremben várjuk az egri Cutlerben!


Áraink