A mi allűrünk

Célunk az volt, hogy az Allure-rel egy új kategóriát teremtsünk Eger és környéke életében azok számára, akik elkötelezettek az egészségmegőrzés iránt. Fontosnak tartottuk, hogy vendégeink igényes környezetben, jó szakmai háttérrel, minőségi gépek segítségével sportolhassanak kortól és nemtől függetlenül, ezért is választottuk partnerünknek ebben a Cutlert.

 

Nem kisebb célt tűztünk ki, mint az ország legjobb edzőtermének megépítése, amit nem csak a minőségi géppark, egyedülálló belsőépítészeti megoldások emelnek erre a szintre, hanem a kapcsolódó szolgáltatások teljeskörűségének igénye. Ennek köszönhetően nem csak egy edzőterem született Egerben, hanem egy életmód-központ!

 

A Hoist, Atlantis, Eleiko, Hammer Strength, Precor Icarian, Intenza márkák palettájáról azokat a gépeket válogattuk össze, melyekről úgy gondoltuk, hogy segítségükkel a legjobb eredményt lehet elérni. De akár edzőgépek nélkül is sportolhatsz funkcionális vagy küzdősport edzéseinken.

 

Mindezekben segítséget nyújt az a szakmai stáb, amely számos országos, világ- és európa bajnoki címmel büszkélkedhet.

 

A pihenésre, regenerálódásra vágyók részére alakítottuk ki wellness részlegünket, ahol egyedi panoráma rönkszauna, infraszauna, gőzkamra , Himalája sókamra és élményelemekkel, hidromasszázsokkal gazdagon felszerelt beltéri és kültéri termálmedencék várják edzés után vendégeinket.

 

Éttermünk a teljes nyitvatartási időben rendelkezésre áll, legyen szó egy edzés utáni turmixról, vagy egy ötfogásos vacsoráról.

 

Áraink