Tudnivalók

Ha még nem jártál nálunk, ez a rövid összefoglaló hasznos lehet számodra.

 

Mit adunk minden alkalommal, amikor érkezel?

Amennyiben wellness belépőd is van, érkezéskor kapsz egy szaunalepedőt.
Amennyiben nem hoztatok az edzéshez törölközőt, tudtok bérelni a recepción.

 

Mit hozz magaddal?

Kényelmes edzőruha és tiszta sportcipő és törölköző (edzéshez és tusolás után) legyen a táskádban. Készülj bőséges folyadékkal is. Ha otthon felejtetted a kulcsod, a büfénkben megvásárolhatod a szükséges ital. Utcai cipővel nem használható a fitness terem. Ha a wellnessbe is szeretnél menni, akkor hozz magaddal fürdőruhát és papucsot.

 

Hogyan használd a gépeket?

A gépeket csak rendeltetésszerűen szabad használni edzettségi fokodnak megfelelő súllyal, ellenállással, hogy elkerüld a sérülést. Ha nem vagy biztos benne, hogyan kell egy gépet használni, kérd a teremedzők segítségét.

A gépeket higiéniai okokból használat előtt terítsd le a törölköződdel, szükség esetén pedig fertőtlenítsd az ehhez kikészített eszközökkel (fertőtlenítőszeres flakon, papír).

 

Wellness

A wellness részleget külön térítés ellenében vagy All Inclusive Club tagságival lehet használni.

A wellness részleg egész területén a fürdőruha viselése kötelező! A szaunákba papuccsal ne menj be, hagyd azt a szauna mellett kijelölt papucs parkolóban. A szaunákban kötelező a szaunalepedő, vagy törölköző használata, míg a gőzkabinba bemehetsz papuccsal és ott törölközőt sem kell feltétlen magad alá teríteni.

 

Edzés után

Edzés után, rövid időn belül érdemes fehérjében gazdag ételt, vagy turmixot fogyasztani, ezt már sokszor hallhattátok. Ha nem készültél ilyennel, éttermünk a rendelkezésedre áll, akár egy finom turmixszal, bőséges salátával, de akár komolyabb fogásokkal is!

 

Áraink

Csapatunk